خرید مفتول مسی قیمت آنلاین ، انواع و مشخصات بازار مس | foulka

در نوع اول این سیم های مسی دارای توانایی عبور برق از ۳۰۰ ولت تا ۵۰۰ ولت هستند و در نوع دوم این سیم‌ها توانایی عبور برق از ۴۵۰ ولت تا ۷۵۰ ولت در ثانیه را دارند. به طور کلی فرایند تولید مفتول مسی به این شرح است که، کاتد مسی تولیدی به واحد ریخته‌گری پیوسته ارسال می‌شود، که در آن مفتول مس پس از بسته‌بندی با وزن ۵ کیلوگرم به شکل کویل در می‌آید. مفتول مسی در چهار سایز مختلف تولید و طراحی می‌شود که هرکدام برای کارهای مختلفی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مفتول‌ها در سایزهای هشت، دوازده، بیست و بیست ‌و سه میلی‌متری تولید و بسته‌بندی می‌شوند که صنایع مس کاوه تولیدکننده مفتول مس ۸ میلیمتری است. خرید سیم مفتول با هادی مسی طبق استاندارهای گفته شده در دو سطح مقطع متفاوت تهیه می‌شود.

در حالت کلی کاربردهای این نوع سیم بیشتر به قبل از برق کشی برمی گردد و از این محصولات در تولید انواع محصولات این حوزه استفاده میشود. سیم‌های مفتولی آلومینیومی نیز از انواع سیم مفتولی هستند که در صنایع پزشکی هم کاربرد دارند. هنگام تولید این نوع از سیم‌های مفتولی باید به نکاتی توجه داشت. این سیم مفتول که در مقاطع بالای ده، مورد استفاده قرار می‌گیرد نسبت به مس و استیل، از خاصیت راسانای کمتری برخوردار است و اصطلاحا هادی نیستند. به همین علت جایگزین مناسبی برای مس نیستند اما از لحاظ منعطف ‌بودن و مستحکم ‌بودن شباهت بسیاری با مس دارند، همچنین استحکام مس به مراتب بیشتر از آلومینیوم و استیل است. شرکت صنایع مس کاوه در سال ۱۳۷۹ در شهر صنعتی کاوه با هدف تولید مفتول مس ۸ میلیمتری با کیفیت مطلوب و در حد استانداردهای جهانی در زمینی به مساحت ۲۵۰۰۰ مترمربع و زیر بنایی به مساحت ۶۰۰۰ مترمربع، با آخرین ماشین آلات پیشرفته جهان شروع به کار کرد.

خرید و فروش میلگرد / مفتول مس

خرید مفتول مسی قیمت آنلاین ، انواع و مشخصات بازار مس | foulka

فروشگاه اینترنتی سیمند کابل ضمن بهره گیری از ویژگی های منحصر بفرد روشهای خرید و فروش الکترونیکی با هدف ایجاد بستری قابل اطمینان در بازار گسترده سیم و کابل کشور و ارائه محتوای فنی مورد نیاز مصرف کنندگان محترم ایجاد گردیده است . بهتر است برای خرید و فروش سیم و کابل از فروشگاه های معتبر استفاده کنید. زیرا استفاده از یک محیط استاندارد، باعث میشود تا شما به محصولات با کیفیتی دست پیدا کنید که هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت در سطح بالایی قرار داشته باشند. شرکت های استاندارد این حوزه باید ابتدا ابعاد و سطح مقطع سیم تولیدی را مشخص کنند و سپس با استفاده از یک شاخه مس آنیل شده، یک هسته هادی گرد را تولید کند، بعد از این حال زمان ایجاد و ساخت روکش آن می شود. در بیشتر موارد به دلیل استفاده از این محصولات در ساخت و ساز، سعی می شود روکشی بر روی آنها نباشد، تا هزینه های ساخت آن کاهش پیدا کند، اما در مدلهای روکش دار این محصول نیز از پی وی سی استفاده می کنند که یکی از معمول ترین مواد استفاده شده در ساخت سیم ها می باشد.

ساعات کاری

همان طور که برای تولید انواع مفتول از شمش فولادی استفاده می‌شود، جهت تولید این محصول نیز شمش فولادی بکار مفتول برده می‌شود. در ابتدا لازم است این شمش‌ها در دمای مخصوص یعنی 1200 درجه در کوره حرارت ببینند. در ادامه با استفاده از دستگاه‌های مخصوص، به کویل و توپی تبدیل می‌شوند. از مس و مفتول مسی در صنایع دستی، صنایع چوبی و نجاری، کشاورزی، صنعت برق و … مس یک فلز همه کاره است که قرن‌ها در صنایع مختلف از جمله صنعت ارتباطات استفاده می‌شود. مس به دلیل رسانایی الکتریکی عالی و خواص حرارتی، رایج‌ترین ماده مورد استفاده در صنعت ارتباطات است.

  • بعد از اعمال تحریم‌ها توسط دولت آمریکا میزان صادرات صنایع مسی اندکی کاهش یافته است، برای ادامه فعالیت‌های تولید و صادرات مجبور هستیم هزینه‌های سنگینی را در این راستا متحمل شویم تا چرخه اقتصادی کشور متوقف نشود.
  • این نوع سیم ها به دلیل کمبود تعداد هسته، انعطاف پذیری بسیار کمتری دارند، به همین جهت شکل دهی به آنها ثبات بیشتری دارد و در بیشتر مواقع از این محصولات برای شکل دهی استفاده می شود.
  • مفتول های مسی حاوی اکسیژن رسانای الکتریکی و هدایت حرارتی خوبی هستند و از این جهت برای جوشکاری و لحیم کاری مورد استفاده قرار نمی گیرند.
  • این مفتول‌ها در سایزهای هشت، دوازده، بیست و بیست ‌و سه میلی‌متری تولید و بسته‌بندی می‌شوند که صنایع مس کاوه تولیدکننده مفتول مس ۸ میلیمتری است.
  • این نوع از مفتول مسی تولیدی صنایع مس کاوه از ماده اولیه کاتد تولید می‌شود.

همانطور که گفتیم مفتول مسی از لحاظ نوع و ابعاد انواع مختلفی دارند؛ مفتول های مسی در انواع آهنگری شده، کار سرد، اکسترودر شده و نورد گرم، روکش دار و بدون روکش، ساخته و عرضه میشوند و با دقت ابعادی بالا در انواع آنیل شده نرم، سخت و نیمه سخت ساخته میشوند. در فرایند تولید دسته دوم، که مس با نماد (Cu-ETP) نشان داده‎ می‌شود، مذاب مس به وسیله اتمسفر اکسیدی تحت کنترل قرار می‌گیرد تا محصول نهایی دارای 300ppm اکسیژن باشد، به این نوع از مس، مس الکترولیتی گفته می‌شود. برای تولید مفتول مسی تلاش می‌شود تا تمام اکسیژن‌های موجود در آن را حذف کنند که برای رسیدن به این مهم، از روش‌های خاصی استفاده می‌شود. این نوع از مفتول مسی تولیدی صنایع مس کاوه از ماده اولیه کاتد تولید می‌شود. کاتدها در کوره‌های شافت و با طی کردن مراحل ریخته‌گری تبدیل به مفتول مس ۸ میلیمتری می‌شوند. با اکسیژن زدایی از مفتول مسی، میزان انعطاف پذیری و چکش خواری آن افزایش می یابد.