7 مهارت نرم که برای دستیابی به رشد شغلی به آن نیاز دارید

مهارت‌های نرم ترکیبی از مهارت‌های افراد، مهارت‌های اجتماعی، مهارت‌های ارتباطی، هوش هیجانی و ویژگی‌های شخصیتی است که باعث می‌شود کنار آمدن و کار هماهنگ با افراد دیگر آسان شود.

اگر می‌خواهید شغل جدیدی پیدا کنید یا ارتقا پیدا کنید، ضروری است که اخلاق کاری خود را تقویت کنید – بنابراین شکم‌دردی را کنار بگذارید و زمان بیشتری را که برای موفقیت نیاز دارید صرف کنید. یا، اگر برتری به معنای یادگیری مهارت‌ها یا ابزارهای جدید است، زمانی را به یادگیری آن‌ها در خارج از ساعات کاری اختصاص دهید تا بتوانید زمان خود را در دفتر به بهترین نحو ممکن انجام دهید.

دعوت به اقدام جدید



منبع

توانایی خوب بازی کردن با دیگران مهارت نرمی است که از اولین روز پیش دبستانی یا مهدکودک – ناآگاهانه – روی آن کار کرده اید. ممکن است زمانی که در حال مبارزه بر سر بلوک ها یا کشف قوانین یک بازی ساختگی بودید، آن را نمی دانستید، اما در واقع برای یک عمر همکاری در محل کار خود را آماده می کردید.

مهارت های نرم چیست؟

اگر هنوز با بازخورد احساس راحتی نمی کنید، غوطه وری درمانی را امتحان کنید – بازخورد را بخشی از لیست کارهای روزانه خود قرار دهید. از افراد بیشتری که با آن‌ها کار می‌کنید بازخورد بخواهید تا کمک فوری برای تقویت مجموعه مهارت‌های خود دریافت کنید – و کمک به آسان‌تر گرفتن آن.

5. سازگاری

چگونه مهارت های نرم را به دست آوریم

اگر با تغییرات مکرر چه در تیم و چه در شرکت احساس راحتی نمی کنید، به جای ابراز فورا احساسات و واکنش های خود را بنویسید. با بیان اینکه چگونه احساس می‌کنید و چرا احساس می‌کنید، می‌توانید نگرانی‌های مشروع را از شکایاتی که ممکن است نیازی به بحث با تیم خود نداشته باشند، تشخیص دهید.

6. گوش دادن فعال

مهارت‌های نرم بر خلاف مهارت‌های سخت هستند زیرا به آگاهی موقعیتی نیاز دارند تا بدانند چه زمانی باید از کدام مهارت استفاده کرد. وقتی برای یک شغل حسابداری استخدام می‌شوید، می‌دانید که بیشتر روزها به مهارت‌های سختی که در مدرسه آموخته‌اید، مانند فرمول‌های ریاضی، حسابداری، و احتمالاً برخی از کارها در یک برنامه صفحه‌گسترده نیاز دارید. با این حال، زمانی که از مهارت‌های نرم استفاده می‌کنید، آنقدرها هم بریده و خشک نیست، زیرا آنها به عوامل ناملموس وابسته هستند.

اما وقتی صحبت از مهارت‌های نرم (مثل صحبت‌های کوچک، همدلی و انعطاف‌پذیری) به میان می‌آید، آنها علم دقیقی نیستند، اما به همان اندازه تأثیرگذار هستند.

در اینجا هفت مهارت نرم و مثال وجود دارد که به شما کمک می کند بر روی همکاران و شغل خود تأثیر بگذارید.

7 مهارت نرم که برای دستیابی به رشد شغلی به آن نیاز دارید

شاید این فردی با مهارت های نرم شگفت انگیز است که آنها را به طوفان فکری می کشاند. یا شاید آنها مشاوری هستند که برای برخی از تأثیرگذارترین مسائل تجاری به کار می روند. یا شاید به نظر می رسد که همه اعضای تیم شما واقعاً آنها را دوست دارند.

اکنون دانلود کنید: 5 الگوی توسعه مهارت رایگان

مهارت‌های نرم این قدرت را دارند که شغل شما را به همان روشی که مهارت‌ها و استعدادهای سخت می‌توانند رشد دهند. اما به راستی مهارت های نرم چیست؟ و چرا آنها برای رشد شغلی شما بسیار مهم هستند؟ برای یافتن این موضوع به خواندن ادامه دهید یا از پیوندهای زیر برای رفتن به بخش استفاده کنید.

با مهارت‌های سخت، می‌توانید تکنیک‌ها و روش‌های پیشرفته‌ای را بیاموزید که نتایج قابل اندازه‌گیری را به همراه دارد. حتی می توان آنها را مستقیماً به نتیجه کسب و کار مرتبط کرد.

هوش هیجانی توانایی تشخیص و مدیریت احساسات خود و دیگران است. از پنج عنصر کلیدی تشکیل شده است:

این بخشی از هوش هیجانی است، اما به خصوص وقتی صحبت از محل کار می شود، باز بودن و توانایی دریافت بازخورد توسعه برای موفقیت در یک شغل – به ویژه یک شغل جدید بسیار مهم است.

در همین حال، شنوندگان فعال، به مجریان جلسه توجه زیادی می کنند، سؤالات یا پاسخ های روشن کننده ای را ارائه می دهند و در بحث های آینده به یادداشت ها مراجعه می کنند. آنها نیازی ندارند که چیزهایی برای آنها تکرار شود زیرا اولین بار آنها را شنیدند – باعث می شود شنوندگان فعال نه تنها همکاران محترمی باشند، بلکه کارمندان مؤثرتری نیز داشته باشند.

شما نمی توانید در نقشی موفق شوید بدون اینکه مایل باشید زمان، تلاش و گریس آرنج را برای رسیدن به اهداف خود بگذارید، و رهبران شرکت و مدیران استخدام به دنبال افرادی هستند که بدون اینکه از شما خواسته شود، کارهای اضافی برای موفقیت انجام دهند.

آیا کسی وجود دارد (یا امیدوارم چند نفر کسی) در شرکت شما که به نظر می رسد همه می خواهند با او کار کنند؟

کسی که ذهنیت رشد دارد ممکن است به شکست در دستیابی به یک هدف سه ماهه به عنوان فرصتی برای شناسایی نقاط قوت و ضعف خود برای مقابله با هدف سه ماهه بعدی نگاه کند. با این حال، فردی که ذهنیت ثابتی دارد، ممکن است به خود بگوید: “من در وبلاگ نویسی خوب نیستم” و اجازه دهد این دیدگاه منفی – بدون هیچ اعتقادی به قابلیت بهبود – بر موفقیت سه ماهه بعدی او نیز تأثیر بگذارد.

7 مهارت نرم